Sækkeløft med TAWI vakuumløfter


Plastiksække, papirsække, lærredssække, sække med frosne produkter… ja, nærmest alle slags sække, du kan komme i tanke om, kan løftes og transporteres ved hjælp af en vakuumløfter. Det er en effektiv måde, at gøre besværlige løft lette og sækkene nemme at håndtere.

Sækkeløft med VacuMyggen vakuumløfter
Sækkeløft med VacuMyggen vakuumløfter


Forskelligt værktøj til forskellige behov

Alt efter hvad det er for en type sæk, du skal løfte på, så findes der forskelligt værktøj, der kan påsættes vakuumløfteren, som gør håndteringen helt optimal. Skal du for eksempel løfte plastiksække kan du benytte den sugefod, der ses på billedet ovenfor. Skal du derimod løfte papirsække med porøst indhold, kan man sætte et gummiskørt på sugefoden for at forhindre lækage. Der er uendelig mange muligheder, og vi har nogle dygtige medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige tilbehør, så din vakuumløfter bliver skræddersyet til det påtænkte formål. Har du brug for at løfte sækken fra en lodret position, så læs nærmere om vores sækkegriber-værktøj. 


Sækkegriber-værktøj
Sækkegriber-værktøj

Sækkegriber til vakuumløfter  

Med et sækkegriber-værktøj kan man opnå nye måder at løfte sække på. Med sækkegriberen sættes et emne fast i kæben, og det kan dermed transporteres i lodret position. Sækkegriberen kan både bruges til sække, plader og andre emner, og lige som det kan fastgøres på en vakuumløfter, så kan værktøjet også benyttes på en talje. Værktøjet kan løfte emner, der vejer op til 50 kg, og er fx meget brugbart ved løft af lærredssække, der er naturlige årsager ikke kan løftes med en standard vakuumløfter.    Jutebag sække, som ses her på billedet nedenunder, er et eksempel på sække, der ikke kan løftes med normal sugefod. Man kan i stedet håndtere sækkene ved at sætte en special krog eller et sækkeløfter-værktøj på vakuumløfteren.

Løft af jutebag sække
Jutebag sække kan løftes med krog eller sækkegriber

Vakuumløfter – ergonomisk og effektiv

Vakuumløftere fra TAWI kan bruges til håndtering af alle emner, og løfter helt op til 270 kg. Det er nemt at foretage tunge løft med vakuumløfteren, og det er en opgave, alle medarbejdere på arbejdspladsen kan varetage uden besvær. Det betyder jo blandt andet, at arbejdsgangen bliver langt mere effektiv og fleksibel. Med løfteudstyr udføres tunge løft på en ergonomisk korrekt måde. På den måde undgås nedslidte knæ, ømme rygge og trætte arme. Vil du vide mere om vores vakuumløftere? Læs mere på www.tawi.dk, eller kontakt os på tlf. 86172266, eller mail@tawi.dk.   

Alle kan betjene en vakuumløfter
Alle kan betjene en vakuumløfter