Masser af vakuumløft hos RPC Superfos Randers

Vi har været på besøg hos RPC Superfos Randers, for at kigge nærmere på, hvordan de bruger deres vakuumløftere i dagligdagen og for at få et nærmere indblik i, hvad det har haft af betydning for dem, at de har investeret i løfteudstyr fra TAWI.

Hos virksomheden er der i dag over 50 vakuumløftere i deres produktion, og i over 18 år har de med tilfredshed brugt TAWI som deres leverandør inden for løfteudstyr.


RPC Superfos Randers Logo


Rutineprægede løft i døgndrift

Hos RPC Superfos Randers, produceres og pakkes der emballage i stakkevis alle døgnets 24 timer. Som en del af de daglige arbejdsopgaver pakker pakkeassistenterne emballage i papkasser, og løfter dem videre over på paller. Det kan blive til rigtig mange løft på en arbejdsvagt for den enkelte medarbejder, og det ville de gerne gøre noget ved.

En del af de løft, der foretages, er over skulderhøjde, og der stables papkasser op til 2,60 meter i højden.  

Løft over skulderhøjde med TAWI vakuumløfter
Susan Betzer, pakkeassistent og arbejdsmiljørepræsentant

God ergonomi i højsædet

Når man går rundt i produktionen hos RPC Superfos Randers, får man hurtig en fornemmelse af, at man befinder sig i en virksomhed, der gør en aktiv indsats for at passe godt på de ansatte. Den primære årsag til investeringen i løfteudstyr er også af en ergonomisk karakter, for med vakuumløfterne kan pakkeassistenterne med lethed flytte papkasser fra a til b, uden risiko for de skader som manuelle- og rutineprægede løft ellers ofte følger med sig.  

Pakkeassistent Susan Betzer er arbejdsmiljørepræsentant på stedet og medvirkende årsag til at mange af de vakuumløftere, der står i produktionen i dag, er blevet anskaffet. 


Jeg vil meget nødigt undvære vores vakuumløftere – uden dem ville vi ikke kunne holde til arbejdet i længden”, siger Susan, der også kan fortælle at alle nye medarbejdere bliver oplært i at bruge vakuumløfterne, når de begynder hos virksomheden for at sikre den gode ergonomi. 


Vakuumløftere hos RPC Superfos Randers
Henning Frederiksen, Project Manager


Henning Frederiksen, der er Project Manager hos RPC Superfos Randers, fortæller ligeledes at investeringen i vakuumløftere er foretaget af ergonomiske årsager. "Samtidig oplever vi, at medarbejderne er glade og tilfredse med, at vi tager højde for deres helbred”.


Vakuumløft med krog
Vakuumløft med krog udført af pakkemedarbejder hos RPC Superfos Randers


Vi siger mange tak til RPC Superfos Randers for et spændende besøg.

Vil du vide mere om vores vakuumløftere - så kontakt os for en snak.