Løft af kasser... på den lette måde

Der skal flyttes kasser fra A til B, og det er både fysisk belastende og tidskrævende, hvis det skal klares med manuelle løft og menneskelige anstrengelser. Heldigvis findes der mange ergonomiske løsninger til at foretage diverse forskellige kasseløft med løfteudstyr fra TAWI, så de manuelle, sundhedsskadelige løft kan undgås. 


Manuelle løft af kasser
Undgå manuelle, sundhedsskadelige løft af kasser
Løft af åbne kasser
Skal du løfte åbne kasser, så findes der nogle smarte løfteløsninger med brug af fx vakuumløfter. Ved at benytte det rigtige værktøj til maskinen bliver løftearbejdet let som en leg. Med vakuum kan de åbne kasser nemt løftes ved enten at tage fat med værktøjet på hver side af kassen, eller ved at løfte på toppen af kassen. Få mere information her

Løft af åben kasse med vakuumløfter
Løft af åben kasse med værktøj til sideløft


Løft af åben kasse med VacuMyggen
Løft af åben kasse med VacuMyggen


Højfrekvent kasseløft 
Med den enhåndsbetjente vakuumløfter VacuCobra, er det muligt at foretage højfrekvente løft af kasser. Der findes en Quickload-funktion som gør at maskinen frigiver lasten øjeblikket – og det er dermed muligt at foretage løft af kasser i et meget højt tempo. Løftehastigheden kan justeres i én bevægelse, og vakuumløfteren kan tilpasses både højre- og venstrehåndede operatører. Læs mere her.

Hurtige løft af kasser kan også foretages med vores EasyGrip værktøj – der kan påsættes enten vakuumløfter, eller talje. På fx en ViperHoist talje er værktøjet helt utrolig nem at bruge, og udgør en fleksible metode til ergonomisk kassehåndtering. 


EasyGrip værktøj påsat ViperHoist talje
EasyGrip værktøj påsat ViperHoist talje

Løft af store kasser
Med en VacuMyggen vakuumløfter kan store kasser med lethed transporteres til den påtænkte destination. Selvom der er tale om tunge kasser, store kasser, eller uhåndterbare kasser, så er det en opgave, der med lethed kan udføres af én mand (eller kvinde) på både sikker og ergonomisk vis. Læs mere her.

Store kasser med møbler håndteres med VacuMyggen
Store kasser med møbler håndteres med VacuMyggen
Løft af kasser over skulderhøjde
Skal i stable kasser i højden, kan det være en udfordring - men med en VacuMyggen vakuumløfter findes der en løsning. Uanset hvor høj eller lav du er, så bliver det en snild sag at stable kasser i højden med det rette værktøj til vakuumløfteren. Med et forlænget håndtag kan du med fuld kontrol løfte fra gulv og opad i højden, når du fx placerer kasser på paller eller i pakkeburer. Læs mere her.


Forlænget håndtag til vakuumløfter
Forlænget håndtag til vakuumløfter

Protema løftevogn
Protema løftevognKassehåndtering med Protema løftevogn
Udstyres vores Protema løftevogne med et lad, er den helt optimal til kassetransport- og håndtering. Protema-vognen er letkørende og kan helt uden besvær skubbes over længere afstande, hvis der er brug for det. Læs mere her
Flere kasser på én gang
Øg effektiviteten yderligere med et værktøj til at løfte flere kasser på samme tid med din vakuumløfter. Hvor mange kasser, du kan løfte på én gang afhænger af størrelsen og vægten på dem. Læs mere her


Løft af flere kasser på én gang over skulderhøjde


Rigtig god fornøjelse med at foretage nemme løft af kasser!