Fleksible skinnesystemer og svingkraner fra Lyftman

På skinnesystemer og svingkraner kan der påsættes løfteudstyr, så det er muligt at betjene et større område. Hermed kan man opnå mere fleksibilitet og en større arbejdsfrihed.  

Skinnesystemer:
Alle arbejdsmiljøer er forskellige, og derfor har vi udviklet et skinnesystem der, med stor fleksibilitet og mange kombinationsmuligheder, nemt kan integreres alle steder. De kan fås i stål og aluminium – og en automatisk pulverlakering sikre en høj kvalitet, korrosionsbestandighed og en lang levetid.  

Lyftman skinnesystem
Lyftman skinnesystem

Lyftman skinnesystemer kan skræddersys til jeres behov, så løfteenheden kan transporteres lige derhen, hvor det er nødvendigt. Er der brug for det, kan der fx påsættes en travers bom, så maskinen med lethed kan manøvreres fra det ene løft til det næste. Skinnerne kan også laves med kurver i 45 graders vinkler, eller som et lavtbygget system, hvis der ikke er langt til loftet. 
Er det ikke muligt at montere i loftet, så kan Lyftman skinnesystemer monteres i gulvet, som fritstående systemer. Altså vi finder den helt rigtige løsning for jer.


Læs mere om vores skinnesystemer her.

Skinnesystem fra Lyftman
Skinnesystem fra Lyftman

Svingkraner til lette løft:
Med en manuel svingkran, også kaldet en svingarm, fra Lyftman, kan et arbejdsområde på 270 grader betjenes. Svingarmen er lavet i aluminium og monteres i væggen, eller på søjler. På svingarmen kan der med fordel påsættes løftudstyr, der er beregnet til ’lettere’ løft. Armen kan være op til 6 meter lang, er der brug for at servicere et større område så anbefales et skinnesystem. 

En svingarm med knæk er et godt alternativ til de andre modeller, hvis der er tale om et lille areal. 

Lyftman svingarm
Lyftman svingarm


Svingkraner til tunge løft:
Har du brug for at løfte tungere emner med en svingkran, er det også muligt. Vi laver også kraner i stål. En sådan kran kan løfte fra 1.000 kg til 10.000 kg, og kan nå en radius på 360 grader. Armlængden kan være alt imellem 4-10,5 meter alt efter behov, og selve svingarmen er elektrisk roterende.  

Bliv klogere på vores svingkraner/svingarme lige her

360 grader elektrisk roterende svingarm
360 grader elektrisk roterende svingarm